Karen bilde

Karen Zaborowski

Aromaterapeut og massør

Magisk Duft

Jeg heter Karen Zaborowski og er utdannet naturmedisinsk aromaterapeut og massør, en utdannelse som har kommet gradvis etter at jeg ble voksen. Bakgrunnen min er opprinnelig som dekoratør, interiørdesigner og butikkdriver, men livet endrer ofte form og ønsket om å gjøre noe annet oppsto over tid.

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en dragning mot alt som lukter godt og gir den gode følelsen av velvære. Hudpleie produkter har blitt valgt ofte kun etter duft og i interiøret har jeg alltid brukt duft bevist for å skape den stemningen jeg ønsker i et rom.

Dufter har den magiske evnen å løfte eller roe humøret på sekundet og det slutter aldri å fasinere meg. Jeg opplever derfor at interessen for estetikk, farge og form, ikke er langt unna interessen for duft og velvære og at yrkesendringen ble en naturlig forlengelse av mine tidligere arbeidsområder.

Interessen for eteriske oljer og naturlig hudpleie førte meg til Norsk Aromaterapi skole og det var også der jeg oppdaget gleden av å massere, noe som igjen førte meg videre til Axelssons utdannelse av massører. Jeg holder nå på å fullføre en utdannelse innen soneterapi og øreakupunktur og tror kombinasjonen av de tre fagområdene til fungere veldig bra sammen.

Jeg føler meg enormt heldig som har fått muligheten til å kunne hjelpe andre med å redusere stress, løse opp spenninger og bedre velvære følelsen i kroppen gjennom massasje med aromatiske oljer. Jeg utfører mange ulike massasjer, alt fra ren aromaterapi til deep tissue og sportsmassasje, men jeg liker å kombinere aromatiske oljer i alle behandlingene. 

Jeg har egen praksis i Furukollen helsehus (Pranahuset Yoga og Pilates), Otto Sverdrupsvei 9 i Sandvika. 

Jeg er medlem av Norges Massasjeforening.