Om meg

Karen Zaborowski

Aromaterapeut og massør

Magisk Duft

KaZa – Karen Zaborowski 

Jeg er utdannet massør, aromaterapeut og soneterapeut og er lidenskapelig opptatt av kropp og naturmedisin, og å finne løsningen på problemene, ikke bare lindre symptomene. Jeg har drevet KaZa Bodywork og KaZa MagiskDuft siden 2017 og holder til i Furukollen helsehuse i Sandvika. 

KaZA – Konseptet bolig har alltid fascinert meg. Vi legger mye tid og energi i boligen vår og vi påvirkes veldig av omgivelsene våre. Det samme kan vi si om kroppen vår. En velfungerende kropp er en velfungerende bolig. Det latinske ordet casa, som betyr hus, er en beskrivelse på hvordan jeg ser på kroppen – nemlig som en bolig. Den er faktisk den viktigste boligen vi har fordi kroppen rommer absolutt alt vi er – fra sjel til fysisk form og den skiller ikke mellom det fysiske og psykiske. Den er laget slik at den jobber kontinuerlig for at vi skal ha det best mulig, men av og til kan den trenge litt hjelp. Jeg startet KaZa for å hjelpe mennesker med å skape balanse og rom i «sin egen bolig» slik at de kan være den beste versjonen av seg selv. Dette gjør jeg gjennom personlig tilpasset massasje, aromaterapi, soneterapi og utvikling av unike eteriske oljer som jeg også benytter i behandlingene jeg utfører. 

KaZa Magisk Duft – Dufter har den magiske evnen til å påvirke oss umiddelbart ved å løfte humøret eller roe ned nervesystemet på sekundet. Duft kan også bringe frem minner av noe vi såvidt husker essensen av og duft kan få oss til å drømme oss bort. Derfor kaller jeg KaZa oljene Magisk Duft. Eteriske oljer lukter ekte og naturlig, og eteriske oljer har egenskaper vi mennesker kan nyttiggjøre oss på flere plan – både fysisk og psykisk. KaZa Magiskduf oljene er blandet for hånd av meg etter tanken om benytte plantenes egenskaper og deres terapeutiske funksjon. Jeg lager også skreddersydde oljer på bestilling tilpasset dine behov. 

KaZa Bodywork – Jeg hjelper deg med å skape balanse og rom i deg, så du kan være den beste versjonen av deg selv. Gjennom kartlegging av individuelle behov, behandling med massasje, aromaterapi og soneterapi jobber jeg for å løse opp spenninger, øke sirkulasjonen og skape balanse så din kropp skal fungere best mulig for deg og det livet du ønsker å leve. Vi er alle unike og med forskjellige behov, men likt for oss alle er at kroppen trenger å bli tatt vare på. 

Jeg har egen praksis i Furukollen helsehus (Pranahuset Yoga og Pilates), Otto Sverdrupsvei 9 i Sandvika. 

Jeg er medlem av Norges Massasjeforbund.